Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Arbejdsmiljørepræsentant

På denne side vil du finde informationer som først og fremmest henvender sig til kreds Midt- og Vestjyllands arbejdsmiljørepræsentanter.

Møder for AMR

Kreds Midt- og Vestjylland har besluttet, at vi fremadrettet vil afholde møder for vores AMR som et supplement til den lovpligtige AMR uddannelse. 

Sæt allerede nu møderne i din kalender og giv din arbejdsplanlægger besked om møderne, så de kan arbejdes ind i din arbejdsplan.

Vi har en forventning om, at din arbejdsplads vil give dig tjenestefri til at deltage i møderne, som en del af den nødvendige tid, du i henhold til MED-aftalen skal have til dit AMR arbejde.

Skulle du få problemer i forhold til, at din leder vil give dig fri til møderne, vil vi gerne hjælpe dig med at drøfte dette med din leder. Så kontakt os med en snak herom, hvis du får behov herfor.

 

Der forventes at afholde TRIO møde i september 2020