Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Mere om Socialpædagogerne i fremtiden prisen

Mere om prisen

”Socialpædagogerne i fremtiden prisen” gives til den eller dem, der i særlig grad har været med til at fremme udviklingen indenfor pejlemærkerne og de faglige mål i den politiske strategi "Socialpædagogerne i fremtiden".

Det kan være personer eller arbejdspladser, som har gjort noget særligt i forhold til den socialpædagogiske faglighed eller arbejdsmiljøet med bevidsthed om, at den bedst kvalificerede indsats opnås, når faglighed og arbejdsmiljø går hånd i hånd. Det kan også være personer eller arbejdspladser, der bevidst og med et fagligt afsæt arbejder for borgerens mulighed for at træffe beslutninger i eget liv og blive inkluderet i samfundet og dermed skabe sige et menneskeligt netværk. Det kan være personer, som er trådt ind på en, for socialpædagogerne, ny jobarena og gjort sig gældende som en anerkendt faggruppe.

Prisen er et kontantbeløb på kr. 2500,- 

Prisen kan gives til enkeltpersoner, grupper, offentlige eller private arbejdspladser, kommuner eller region.

Se pejlemærkerne for "Socialpædagogerne i fremtiden" her
Se forretningsordenen for "Socialpædagogerne i fremtiden pris" her

Prisen uddeles på generalforsamlingen den 11. oktober 2017.

Vi skal have din indstilling med beskrivelse af begrundelsen for indstillingen senest den 11. september 2017.

Indstillinger fremsendes til kredsformand Peter Sandkvist, som sammen med priskomiteen vil træffe afgørelse om, hvem der skal have prisen i 2017.