Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpædagogernes udviklingspris 2021

Hvert andet år uddeler Kreds Midt- og Vestjylland en pris til det medlem eller den socialpædagogiske arbejdsplads, der i særlig grad har været med til at fremme udviklingen af det socialpædagogiske område i det Midt- og Vestjyske

For at komme i betragtning til prisen skal et medlem eller en arbejdsplads have fremmet udviklingen af en socialpædagogisk faglig indsats og/eller været med til udviklingen af socialpædagogers arbejdsvilkår. Udviklingsprisen er dels en offentlig anerkendelse fra andre socialpædagoger og dels en kontant pris på 10.000 kroner, der tildeles den arbejdsplads eller det medlem der vinder.

Prisen kan gives til enkeltpersoner, grupper, offentlige eller private arbejdspladser, i de kommuner og i den region vi dækker.

Det er muligt både at indstille tiltag, man selv er deltagende i, eller man kan indstille andre, hvor man har kendskab til, at der bliver arbejdet konstruktiv med udvikling af det socialpædagogiske område. Derfor opfordres alle medlemmer og alle arbejdspladser at overveje om det er hos jer, der er nogen der skal have prisen, eller om der er andre I har kendskab til som I ønsker at indstille.

I år offentliggøres prismodtageren på vores generalforsamling den 12. oktober 2021.

Se Forretningsorden for Socialpædagogernes udviklingspris her

Indstillingen skal sendes til kredsen senest den 12. september 2021 på midtogvestjylland@sl.dk